Bolla

«Bolla» har gått på Askerøya ved Tvedestrand siden sommeren 2012, og fått mat litt sporadisk. Da de siste feriegjestene skulle dra hjem, tok de kontakt med Dyrenes Beskytter, for de hadde så vondt av katten som da ble alene igjen på øya. Heldigvis for «Bolla» hadde vi nettopp fått kontakt med en dame som gjerne kunne være forvert for et hjemløst dyr, så i slutten av januar 2013 kunne Bolla endelig flytte inn i varmen i et midlertidig hjem.

Forverten beskriver Bolla som en kjempesøt katt med verdens mykeste pels, og forteller at katten er svært veloppdragen. Selv om hun kanskje ikke var så vant til å gå på do inne, skjønte hun konseptet med kattesand med en gang. Hun er en stille og rolig katt, ikke så glad i å sitte på armen, men leken og enormt kosete når det passer henne, og maler masse når hun da blir klødd rundt ørene og klappet på pannen.

Bolla liker best hjemmelagde leker av typen hyssing med papir som blir dradd rundt på gulvet, hun er visst overhodet ikke interessert i catnip/catnipleker. Hun bor for tiden innendørs, og ser ikke ut til å savne utelivet, hun fikk antakeligvis en kraftig dose minusgrader i november og desember, men sitter litt i vinduskarmen av og til. Hun er litt skeptisk til andre katter, men de er ikke så skumle som støvsugeren.

Bolla er sterilisert, ID-merket og vaksinert.

Bolla

Bolla

Opp-ned Bolla hjemme hos forverten sin

Opp-ned Bolla hjemme hos forverten sin

Bolla slapper av

Bolla slapper av

Bolla ser på utsikten fra inne i varmen

Bolla ser på utsikten fra inne i varmen

SMS-støtte

Send SMS med kodeord
DYREVERN til 2434
for å støtte oss med kr 30.

Send SMS med kodeord
DYREVERN KATT til 2434
for å støtte oss med kr 100.

Les mer her...