Mysteriekatten Georg

Vi fikk inn Georg 14. mars 2012. De som fant den trodde det var en drektig hunnkatt. Den gang ei, det viste seg at Georg er en kastrert og id-chippet hannkatt! Hurra! tenkte vi, da finner vi eier med en gang. Nei…chippen er ikke registrert.

Vi har undersøkt med Agder dyreklinikk, Arendal dyreklinikk, Grimstad og Lillesand dyreklinikk og Havstad dyreklinikk om noen av dem har satt chippen hans. Nei. Så kommer det virkelig rare: Det er ingen av de norske leverandørene av id-chipper sin chip, og dermed finner vi ikke ut hvem som har kjøpt chippen engang. Enten er den kjøpt i utlandet (noe som ikke gir helt mening siden chippen har norsk landskode), eller så er den mest sannsynlig importert til Norge av en veterinær selv. Men hvem?

Georg er en trivelig gutt og vi er sikre på at eieren savner ham en eller annen plass. Han ser ut til å være glad i både mennesker og dyr, og synes det er greit å være både høyt og lavt og ute og inne. Noen ganger prøver han på det samtidig, men stort sett er han en rolig kar. Glad i oppmerksomhet, og veldig kjælen. Vi tror han er rundt 2 år gammel, uten at vi kan si noe sikkert.

29. mars: Georg har blitt hentet av eierne sine!

SMS-støtte

Send SMS med kodeord
DYREVERN til 2434
for å støtte oss med kr 30.

Send SMS med kodeord
DYREVERN KATT til 2434
for å støtte oss med kr 100.

Les mer her...