Henny

Nydelige «Henny» ble funnet på Fevik med de tre ungene sine, Helmer, Hera og Hermosa, i begynnelsen av august 2013. Henny er antakeligvis rundt 2 år gammel.

Henny er en veldig kosesyk søt lita frøken. God og snill. Kommer veldig gjerne hvis man roper eller klapper på sofaen, hun lar seg ikke be to ganger. Hun prater og liker oppmerksomhet. Maler gjør hun også, helst så ofte som mulig. God og myk pels, og ikke minst et vakkert utseende. Dagene tilbringer hun i vinduet mens hun spaner på fuglene, så vi tror absolutt hun er en katt som kommer til å trives like godt ute, som inne. Gjør forresten ingenting av å bæres, virker også ganske tillitsfull.

Henny er en flink mamma for de tre ungene sine. Hun gir dem fremdeles melk, men insisterer ikke, for de er ganske selvstendige allerede. Alle fire, både Henny og ungene, har spist godt etter at de kom under tak hos forverten sin, og de begynte å gå på oppdagelsesferd med en gang de kom dit, så de en engasjert og nysgjerrig familie. Kattene er veldig kosete, og elsker å ligge på fanget og bli klappet på, gjerne til de sovner. De maler utrolig høyt, så det er rene konserten når hele familien setter i gang.

Henny bor for tiden hos forvert sammen med ungene, og og både hun og de trenger et permanent hjem fra september 2013.

Henny er en spinkel og trivelig liten pus på rundt 2 år. Hun vil gjerne ha et permanent bosted fra september 2013

Henny er en  trivelig liten pus på rundt 2 år. Hun vil gjerne ha et permanent bosted fra september 2013

En litt sliten pusemamma har nettopp fått tak over hodet og nok mat til seg og ungene.

En litt sliten pusemamma har nettopp fått tak over hodet og nok mat til seg og ungene i begynnelsen av august 2013.

 

SMS-støtte

Send SMS med kodeord
DYREVERN til 2434
for å støtte oss med kr 30.

Send SMS med kodeord
DYREVERN KATT til 2434
for å støtte oss med kr 100.

Les mer her...