Hera

«Hera» ble funnet sammen med to søsken, Helmer og Hermosa, og moren sin Henny på Fevik i begynnelsen av august 2013.

Favorittleken til Hera er ei lita mus, denne kan hun gjerne gå å bære på timer i strekk, og dette høres. Det kommer mye lyder og skjelling på musa, i tillegg til søskenene som vil komme for å låne. Hun er glad i lek og action, men vel så glad i å slappe av med litt kos, helst ved siden av den som koser, for der har hun best mulighet til å fange musa igjen. Hera har lært av mamma Henny, så hun er en liten pratepus, med mye på hjertet. Ligger hun stille for seg selv, liker hun helst plasser hvor hun ligger inntullet, gjerne i pledd. Nye ting er litt skummelt, men utforskers gjerne etterhvert, med litt forsiktighet.

Mamma Henny gir dem fremdeles melk, men ungene virker ganske så selvstendige. De har spist godt etter at de kom under tak hos forverten sin, og virker til å ha slått seg greit til ro. De begynte å gå på oppdagelsesferd med en gang de kom dit, så de en engasjert og nysgjerrig familie. Kattene er veldig kosete, og elsker å ligge på fanget og bli klappet på, gjerne til de sovner. De maler utrolig høyt, så det er rene konserten når hele familien setter i gang.

Hera og søsknene var nok bare rundt 8 uker da de kom til Dyrenes Beskytter. Hun bor for tiden hos forvert sammen med mor og søsken, men er klar for sitt eget hjem fra september 2013.

Hera ønsker seg et trygt hjem fra september 2013

Lille Hera ønsker seg et trygt hjem fra september 2013

Lille Hera tar en ørliten pause i oppdagelsesferden, og lurer på om forverten hennes snart har fått bildet sitt.

Hera tar en ørliten pause i oppdagelsesferden, og lurer på om forverten hennes snart har fått bildet sitt.

SMS-støtte

Send SMS med kodeord
DYREVERN til 2434
for å støtte oss med kr 30.

Send SMS med kodeord
DYREVERN KATT til 2434
for å støtte oss med kr 100.

Les mer her...