Tootsie

Tootsie ble funnet på Slettheia i Kristiansand. Hun hadde da gått lenge og prøvd å komme seg inn i området. Tootsie er utrolig nok øremerket, dessverre er øremerket slitt slik at numrene er uleselige og vi har ikke klart å spore opp eier. Hun har vært annonsert i Fædrelandsvennen i 6 dager og på alle savnet/funnet-sider på Facebook som vi kunne tenke oss frem til. Dessverre helt uten respons.

Tootsie er en veldig herlig katt, som kan se ut til å ha bodd sammen med en eldre person på grunn av oppførselen sin. Hun kan gjerne ligge på fanget og kose dersom fostermor sitter litt tilbakelent (som i en recliner-stol). Hun er veldig glad i mat og sier tydelig i fra når det er for lite mat igjen i skålen.

Hun er en stooor hunnkatt med verdens herligste humør. Hun er snill, kjærlig og takknemlig for å ha kommet inn i varmen igjen. Hun er nok vandt til et rolig hjem da plutselige og høye lyder kan skremme henne, men da går hun bare inn på badet og legger seg på badematta der litt.

Tootsie er etter all sannsynlighet sterilisert siden hun er øremerket. På grunn av det kan vi tippe at hun er 7-8 år gammel. Hun vil være en fantastisk følgesvenn til noen voksne/godt voksne personer som har lyst på en rolig og snill katt.

2014-11-03 12.44.55

2014-12-11 12.44.34

Nyeste til omplassering