Bolla

Fikk sitt for-alltid-hjem i november 2023.

Bolla er en gutt som vi antar er rundt 4 år. Han ble funnet sliten og medtatt på avfallsanlegget i Arendal. Ut ifra tilstanden hans antar vi at det har vært hjemmet hans i lang tid. Han måtte gjennom noen behandlinger hos oss, bl.a. tanntrekk og sjekk av en masse i det ene beinet, så denne gutten har vært gjennom mye i sitt korte liv. 

Han bodde en stund i fosterhjem som beskriver han som en rolig og koselig herremann. Han er nysgjerrig og matglad. Han kan bli litt for ivrig med maten innimellom, vi tror det kan komme av at han ikke helt har forstått at han ikke trenger å lete etter maten selv lenger.
Han liker ikke brå bevegelser og han er var på hender, men han er veldig glad i kos hvis tilnærmingen er rolig og han ser hånda på forhånd. Da kan han komme med hodet sitt for å få kos og da maler han.

Bolla trenger å komme til et rolig hjem med tålmodighet og forståelse for hans situasjon, og som er villig til å gi han den tiden som trengs for å falle til ro og utvikle seg i sitt tempo.
Han kan også vurderes omplassert som innekatt.

Denne gode gutten fortjener et godt liv. Han er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Ta kontakt på Facebook hvis du er interessert og vil hilse på.

     

      

      

   

   

   

Trenger hjem