Chompi the Champ

Chompi kom inn til oss med en skade. Han hadde en knekt kjeve og et dypt sår under haka. Kjeven ble fikset med wire som han gikk med i seks uker. I løpet av denne perioden fikk han flere utfordringer som diare, urinveisinfeksjon og en reaksjon på vaksinen han fikk. Da wiren ble fjernet klarte han nesten å åpne såret, i tillegg til at han fikk et hornhinnesår. Etter det måtte han trekke en knekt tann, men nå er han endelig erklært frisk og rask og er klar for sitt for-alltid-hjem.

Dette sier fosterhjemmet om han:
Chompi elsker oppmerksomhet. Når man kommer inn i rommet så kommer han mot med halen til topps og skal hilse på. Da vil han bli klappet og begynner å male med en gang. Kjente som ukjente, så han er glad i mennesker. Prater gjør han også og han kan si ifra hvis han ikke har fått oppmerksomhet på en stund.
Han er en nysgjerrig gutt, skal utforske og lukte på alt.
Han er veldig leken og leker fint alene. Han er spretten og liker å hoppe etter baller, kaste rundt små lekemus med lyd i og fange pinneleker med fjær. De går han stolt av gårde med og samler alle på samme plass.
Han er kosete på sin måte. Sover/slapper han av så elsker han å bli strøket langs kinnet og på hodet. Klø under haka er også godt. Han vil ikke sitte på fanget og kose, heller ikke bli båret rundt på, det har han liksom ikke tid til. Han gjør ingenting av å bli løftet på, det går fint å sette han inn i fraktbur og han er stille i bil.

Chompi er en veldig snill gutt og han har vært kjempeflink som har tatt all behandling og medisinering han har vært gjennom på strak pote.

Chompi er to år gammel, kastrert, ID-chippet og vaksinert. Han bor i fosterhjem i Søgne, vest i Kristiansand og er klar for sitt for-alltid-hjem. Send oss en melding på Facebook hvis du er interessert i Chompi.

Chompi the Champ på Facebook

      

      

      

   

   

     

   

   

   

   

   

   

   

 

Trenger hjem