Har du lyst til å være med å hjelpe dyrene?

Det dukker stadig opp nye dyr som trenger hjelp og behandling. For å hjelpe flest mulig er vi avhengig av flere armer og bein. For øyeblikket trengs det både fosterhjem for katt og frivillige til kattehjemmet.

🐾  Som fosterhjem er du deres hjem frem til de får sitt for-alltid-hjem, hvor en skal få dem til å stole på mennesker, holde dem fysisk og mentalt aktive, og ikke minst skjemme dem bort så godt som mulig så lenge de er hos deg. Vi står for mat/sand, utstyr og eventuelle veterinærkostnader.

🐾  På kattehjemmet trenger vi morgen- og kveldsvakter. Dette består som regel av å fylle på mat, vann, tømme dokasser, noen ganger trengs det medisin, sørge for at det holdes orden på hjemmet og ikke minst gi alle de herlige kattene som bor her masse kjærlighet og oppmerksomhet.

Vaktene varer så lenge du har mulighet til og opplæring vil bli gitt. Dette er to veldig givende frivillige jobber hvor du er med på å redde og hjelpe de som har fått en tøff motgang i livet. 💜

Kan dette være noe du er interessert i å jobbe frivillig med?

Send oss gjerne en melding på Facebook eller e-post til post @ dbaa.no med en kort presentasjon av deg selv, og hva/hvordan du kan hjelpe til.

Man må være over 18 år for å ta vakter alene.

Trenger hjem