Myrt

Adoptert 🙂 Hils på Myrt, en koselig og litt sjenert kar i sin beste alder. Han ble funnet på Saltrød vinteren 2018, og bærer nok på mange spennende opplevelser, for eksempel den dramatiske historien om hvordan han fikk riften i venstre øre. Men, i løpet av året han har vært hos Dyrenes Beskytter Aust-Agder, først på hjelpesenteret, og så hos en forvert, og så en forvert til, så har han holdt tett om det, altså.

Myrt er en voksen hannkatt, som er veldig glad i folk, både barn og voksne, og om han ikke kommer hoppende opp i fanget slik som den svarte og hvite kollegaen Føniks, setter han stor pris på å være i nærheten av folk, og kommer stadig bortom for å få litt kos når forverten sitter og leser og spiser. Han kommer løpende ned trappa for å ta i mot når forverten setter nøkkelen i ytterdøra, og dersom dersom det slumres litt på sofaen eller senga, legger han seg gjerne oppå brystet, magen eller føttene. Han synes det er litt slitsomt med unge kattejyplinger som vil leke og herje veldig mye, så tanken var at han hos forvert skulle få ha det litt rolig og ta ting i sitt eget tempo, men du verden, Myrt kan jammen få opp bra fart rundt hjørnene og opp og ned trappa hvis han først får en energi-raptus, og han er glad i å leke, både med lekemus og pinne-leker.

Myrt er altså litt sjenert når man møter ham første og kanskje andre gang, slik katter som har vært en stund i systemet av og til er, eller kanskje blir, men han er en takknemlig og trofast kamerat når man først blir kjent med ham.

Som alle de voksne kattene som søker nytt hjem, er Myrt kastrert, ID-merket og vaksinert. Send gjerne en PM dersom du har lyst til å hilse på Myrt hos forverten hans i Arendal.

Trenger hjem