Ruffen

Dette er Ruffen. En nydelig gutt som trenger et helt spesielt hjem.

Dette er fosterhjemmets beskrivelse.
Ruffen is a beautiful ginger cat. Life has not been so easy for him. He came to us with a sad story of neglect and abandonment, that left him wandering around in the cold winter. He has spent the last 6 months with a foster family and has improved from a depressed, scared cat to a comfortable cat.
Ruffen needs a special home with people that really love cats that need more then the usual. He still struggles with anxiety but loves following football on TV and playing hunting games, being a stick or a laser.

Ruffen er en nydelig katt som har levd et hardt liv. Han er født ute og levde som hjemløs de første årene før han kom til oss. Han bærer dessverre fortsatt preg av det og trenger et helt spesielt hjem. Et hjem med mye tålmodighet, kjærlighet og forståelse for katter som trenger mer enn det vanlige. Helst et hjem som har erfaring med redde katter og som kan hjelpe Ruffen til å stole på mennesker. Han har bodd i fosterhjem i noen måneder og har gått fra å være en deprimert og redd katt til å være tilfreds, men han er fortsatt redd. Han kan dessverre ikke klappes, koses med eller løftes, men han er glad i å leke. Han bodde en stund sammen med en kattunge i fosterhjemmet og det likte han veldig godt, de fant fort tonen og koste seg sammen. Vi tror derfor at han vil trives i et hjem med en snill katt. 

Selv om Ruffen ikke er en vanlig katt så er det mye selskap i han og han fortjener å leve et godt og trygt liv. 

Ruffen er kastrert, ID-merket og vaksinert. Han bodde en stund sammen med en annen katt i fosterhjemmet og det likte han veldig godt. Send oss en melding på Facebook hvis du er interessert i Ruffen. Han bor i fosterhjem i Arendal.

 

       
   

 

Trenger hjem