Sigurd

Adoptert 🙂
I begynnelsen av mai 2019 gikk sultne og slitne Sigurd i en kattefelle satt ut for å få tak i en annen katt med en skade. Den første kvelden på hjelpesenteret var Sigurd ganske rolig i buret sitt, men med god appetitt. Siden vi uansett tar alle katter vi får inn til en sjekk hos dyrlegen, viste det seg fort at Sigurd hadde tre knekte tenner, som sikkert gjorde veldig vondt å gå med, så de ble trukket ganske fort. Han har nå levd noen uker på våtfor, så tanntrekkings-sårene skal gro greit. Humøret hans har vært upåklagelig positivt hele tiden, og han virker som en sosial og trivelig katt, som liker både folk og andre katter.

Sigurd er veldig pratsom på bilturer, det er jo en fin anledning til å få snakket litt 🙂

Ellers synes han det er rimelig greit å sitte på armen og få/gi litt kos, han har et godt «grep» med labbene så kosestunden blir komfortabel for både pus og person.

Sigurd er vaksinert, kastrert og ID-merket, og kan endelig spise vanlig tørrfor igjen etter en del tanntrekking. Han bor for tiden hos forvert, så ta gjerne kontakt via FB dersom du har lyst til å hilse på ham der.

Juli 2019: Sigurd er adoptert og har fått nytt hjem 🙂

Sigurd hjelper til med dokumentasjonen 🙂

Sigurd kan endelig spise det han vil igjen etter at tanntrekken har gått veldig bra. Så livet er ganske greit.

Sigurd feiret 17. mai på hjelpesenteret i år.

 

Trenger hjem