2012

31. desember: Julelotteriet er avsluttet, og trekningen er i uke 3. Takk til alle som har tatt lodd, og takk til sponsorene våre (se oversikt over sponsorene på facebook-siden vår).

20. desember: Julehilsen på Sideblikk på nett, og tusen takk til alle som støtter Dyrenes Beskytter, enten det er gjennom gaver, medlemsavgift eller hyggelig omtale av jobben vi gjør, både til oss og om oss. Alle de fem kattene det er bilde av i julehilsenen har nå fått nye hjem.

12. november: Dyrenes Beskytter Aust-Agder er i gang med julelotteri! Lodd kan kjøpes blant annet hos Agder Dyreklinikk på Myrene i Arendal og hos Danielsen Klær og fritid i Osedalen i Froland. Et lodd koster kr 10,-.

26. september: Vi har hjelp av flere forverter, og har både katter og noen kaniner til omplassering mens vi leter etter lokaler å ha hjelpesenter!

24. august 2012: 

Det har skjedd en STOR misforståelse i forbindelse med det som står skrevet om oss i Agderposten i dag.

Det står bl.a. at kattene ved kattehjemmet blir avlivet, noe som overhodet ikke medfører riktighet. Vi presiserer at vi ALDRI ville avlivet kattene vi har tatt inn, så klart med mindre de er uhelbredelig syke/skadet. Vi mente at siden vi får mindre kapasitet til å ta inn katter en periode, kommer kanskje folk som finner hjemløse katter til å få dem avlivet, og det er veldig synd.

Videre står det at det ikke er mulig å skaffe seg katter fra oss, noe som eller ikke medfører riktighet. Vi har fosterhjem som katter bor i, og vil hele tiden ha inne maks antall katter slik at vi hele tiden kan omplassere de vi har inne.

Dessverre stemmer det at vi snart står uten lokaler pga. alvorlig sykdom. Vi leter imidlertid etter andre egnede lokaler, og kommer ikke til å legge ned driften. Vet noen om en egnet plass? Tips oss gjerne!

Vi har snakket med redaksjonen i Agderposten, og de skal trykke en rettelse.

Agder

21. august: Vi har dessverre inntaksstopp på hjelpesenteret mens vi leter etter et nytt sted å ha hjelpesenter.

31. juli: Gundersen og Solan flyttet i går, men vi har flere hjemløse kattunger som er klare for nytt hjem!

19. juli: To dyrekjære jenter arrangerte loppemarked i Osedalen, og de ga alle pengene til Dyrenes Beskytter: kr 3.685,-. Tusen takk!

18. juni: En liten sommerhilsen (Sideblikk, Agderposten)

29.mars: Et enstemmig årsmøte torsdag 29. mars vedtok å bytte navn til Dyrenes Beskytter Aust-Agder. Alle våre sider og tjenester vil bli oppdatert i tiden som kommer for å samsvare med vedtaket.

29. mars: Årsmøte på Kilden, Arendal

29. mars: Mysteriekatten Georg finner eierne sine

Januar 2012: Vi tilbyr «fjernadopsjon» av dyr

Nyeste til omplassering